Opcje przeglądania
Cena
  • od
    do

Metryka Produktu
Surowiec dla przemysłu kosmetycznego i chemnicznego (Raw Material) : Olej z pestek moreli, zimno tłoczony, nierafinowany (Apricot
Kernel seed oil), Cold press oil, Unrefined
INCI Name: Prunus Armeniaca Kernel Oil
Nr CAS: 68650-44-2 / 72869-69-3 Nr EC: 272-046-1 /

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium