Kategorie
Opcje przeglądania
Producent
Cena
  • od
    do

Olej / ekstrakt z nasion Rokitnika 20 ml (CO2)

Olej / ekstrakt z nasion  Rokitnika 20 ml (CO2)
Olej / ekstrakt z nasion Rokitnika 20 ml (CO2)

Metryka produktu Olej / Ekstrakt z Rokitnika (CO2) / SHAJIO Sea Buckthorn Seed Oil

Surowiec kosmetyczny / Raw material

INCL INCL Hippophae Rhamnoides Seed Oil (98,8%), Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract

CAS 225234-03-7 / 8001-21-6 / 84604-14-08

EINECS - / 232-273-9, 283-291-9

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 41,48 zł
szt.

Rokitnik zwyczajny ( Hippophae rhamnoides )  to roślina z rodziny oliwkowatych, w Polsce występuje tylko nad wybrzeżem Bałtyku.

Olej pochodzący z nasion tej rośliny poza kwasami tłuszczowymi (nienasyconymi), zawiera naturalną witaminę C.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium