Kategorie
Opcje przeglądania
Producent
Cena
  • od
    do

Olej nierafinowany z nasion Rokitnika 20 ml

Olej nierafinowany z nasion  Rokitnika 20 ml
Olej nierafinowany z nasion Rokitnika 20 ml

Metryka produktu Olej tłoczony na zimno nierafinowany z Rokitnika  Sea Buckthorn Seed Oil

Surowiec kosmetyczny / Raw material

INCL Hippophae Rhamnoides Seed Oil 

CAS 225234-03-7

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena:

15,29 zł

szt.

Olej nierafinowany z nasion Rokitnika 50 ml

Olej nierafinowany z nasion  Rokitnika 50 ml
Olej nierafinowany z nasion Rokitnika 50 ml

Metryka produktu Olej tłoczony na zimno nierafinowany z Rokitnika  Sea Buckthorn Seed Oil

Surowiec kosmetyczny / Raw material

INCL Hippophae Rhamnoides Seed Oil 

CAS 225234-03-7

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena:

26,39 zł

szt.

Rokitnik zwyczajny ( Hippophae rhamnoides )  to roślina z rodziny oliwkowatych, w Polsce występuje tylko nad wybrzeżem Bałtyku.

Olej pochodzący z nasion tej rośliny poza kwasami tłuszczowymi (nienasyconymi), zawiera naturalną witaminę C.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium