Kategorie
Opcje przeglądania
Producent
Cena
  • od
    do
  • promocja
  • promocja

Surowiec kosmetyczny Olej z Wiesiołka

Nazwa INCI: Oenothera Biennis (Evening Primrose) Seed Oil

Olej pozyskiwany metodą tłoczenia, na zimno, nie poddawany procesowi rafinacji, z nasion wiesiołka dwuletniego (Oenothera biennis).

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium