
Komórki macierzyste z agawy amerykańskiej 10 ml

Metryka produktu : Komórki macierzyste z miąższu agawy amerykańskiej
INCI: Glycerin & Agave Americana Leaf Extract & Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate
Zalecane stężenie w produkcie : 1,0% - 10,0%
Rozpuszczalność: Rozpuszczalny w wodzie
Wygląd: Przejrzysty do lekko mętnego, żółty do bursztynowego płyn
pH (1% w wodzie): 4.0 - 6.5
Dostępność: duża ilość
Biotyna w liposomach 10 ml

Biotyna w kapsułkach liposomowych
INCI: Aqua & Phospholipids & Biotin & Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate
Zalecane stężenie w gotowym wyrobie1.0% - 10.0%
Rozpuszczalnośc: rozpuszalne w wodzie
Wygląd: mętny płyn
pH (Direct): 4.5 - 6.5
Rozmiar liposomu: 300nm Maximum
Dostępność: duża ilość
DARK CIRCLE Kompleks surowców kosmetycznych pod oczy 10 ml

Dark Circle - Kompleks surowców kosmetycznych pod oczy (Raw material)
INCL Water & Glycerin & Hesperidin Methyl Chalcone & Steareth-20 & Dipeptide-2 & Palmitoyl Tetrapeptide-7
Wygląd ; brązowawy, przejrzysty płyn, pH 6-7
Dostępność: duża ilość
Ekstrakt z łodygi Głogu 20 ml

Zalecone stężenie: 1.0 – 10.0%
Dostępność: średnia ilość
Hexapeptide-11 , anti-aging 10 ml

INCI: Aqua, Hexapeptide-11, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate
Zalecane stężenie w gotowym produkcie: 0,5% - 3,0%
Rozpuszczalność: Rozpuszczalny w wodzie
Wygląd: Klarowny do lekko zamglonego płyn
pH: 4,8 - 6,2
Zatwierdzony przez ECOCERT / COSMOS
Dostępność: duża ilość
Keratyna hydrolizowana PF "Włoska" 100 ml

Keratyna hydrolizowana PF "Włoska" 30 ml metryka
INCI: Aqua, Hydrolyzed Keratin, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate
Skład
Substancja | Numer CAS | Numer EC | Stężenie |
Woda | 7732-18-5 | 231-791-2 | 65,50 % |
Hydrolizowana keratyna | 69430-36-0 | 274-001-1 | 32,50% |
Konserwant* | 2% |
*Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate 1686112-10-6 (or) 84775-94-0 N/A (or) 283-918-6
Dostępność: duża ilość
Keratyna hydrolizowana PF "Włoska" 30 ml

Keratyna hydrolizowana PF "Włoska" 30 ml metryka
INCI: Aqua, Hydrolyzed Keratin, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate
Skład
Substancja | Numer CAS | Numer EC | Stężenie |
Woda | 7732-18-5 | 231-791-2 | 65,50 % |
Hydrolizowana keratyna | 69430-36-0 | 274-001-1 | 32,50% |
Konserwant* | 2% |
*Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate 1686112-10-6 (or) 84775-94-0 N/A (or) 283-918-6
Dostępność: duża ilość
Keratyna roślinna 100 ml

Metryka produktu : Keratyna Roślinna (FSS Plant Keratin PF)
INCI Name: Hydrolyzed Corn Protein & Hydrolyzed Wheat Protein & Hydrolyzed Soy Protein, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate
CAS Number: 100209-41-4 & 70084-87- 6 (or) 94350-06-8 & 68607-88-5
EINECS Number: 309-349-6 & N/A (or) 305-225-0 & 271-770-5
Keratyna roślinna - to mix protein roślinnych, o właściwościach podobnych czy wręcz identycznych do keratyny zwierzęcej.
Dostępność: duża ilość
Keratyna roślinna 30 ml

Metryka produktu : Keratyna Roślinna (FSS Plant Keratin PF)
INCI Name: Hydrolyzed Corn Protein & Hydrolyzed Wheat Protein & Hydrolyzed Soy Protein, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate
CAS Number: 100209-41-4 & 70084-87- 6 (or) 94350-06-8 & 68607-88-5
EINECS Number: 309-349-6 & N/A (or) 305-225-0 & 271-770-5
Keratyna roślinna - to mix protein roślinnych, o właściwościach podobnych czy wręcz identycznych do keratyny zwierzęcej.
Dostępność: duża ilość
Komórki macierzyste z kory dębu białego 20 ml

Metryka produktu : Komórki macierzyste z kory dębu białego
INCI: Quercus Alba Bark Extract & Lactobacillus Ferment
Zalecane stężenie: 1.0% - 10.0%
Rozpuszczalność - pełna rozpuszczalność w wodzie
Wygląd: mętna ciecz
pH (Direct): 3.5 - 5.5
Tannic Acid (Kwasy garbnikowe) zawartość: 0.95% minimum
ISO 16128 value:
- Natural Index (NI): 1
- Natural Origin Index (NOI): 1
Dostępność: duża ilość
Proteiny Kaszmiru 20 ml

Hydrolizowane proteiny kaszmiru
INCI: Hydrolyzed Wool, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate
Zawartość w gotowym produkcie : 2.0% - 5.0%
Dostępność: duża ilość
Proteiny Ryżu - hydrolizowane 100 ml

INCI: Aqua i hydrolizowane białko ryżowe oraz filtrat Leuconostoc/Radish Root Ferment
Poziomy stosowania: 1,0% - 10,0%
Rozpuszczalność: Rozpuszczalny w wodzie
Wygląd: Przejrzysty płyn do lekko mętnego, kolor jasnobrązowy do bursztynowego.
pH (bezpośrednie): 4.0 - 6.0
Dostępność: średnia ilość
Proteiny Ryżu - hydrolizowane 30 ml

INCI: Aqua i hydrolizowane białko ryżowe oraz filtrat Leuconostoc/Radish Root Ferment
Poziomy stosowania: 1,0% - 10,0%
Rozpuszczalność: Rozpuszczalny w wodzie
Wygląd: Przejrzysty płyn do lekko mętnego, kolor jasnobrązowy do bursztynowego.
pH (bezpośrednie): 4.0 - 6.0
Dostępność: duża ilość
Wyciąg z Jagód Acai (Kwas ferulowy 4-5%) 10 ml

Wyciąg z Jagód Acai standaryzowany na zwartość naturalnego kwasu ferulowego 4-5% (FSS Phyto-Biotics Acai)
INCI: Euterpe Oleracea Fruit Extract, Lactobacillus Ferment
Zalecane stężenie w kosmetyku: 1.0% - 10.0%
Rozpuszczalne w wodzie. Lekko mętny płyn.
Produkt standaryzowany na zawartość: 4 – 5% Kwasu Ferulowego (Ferulic Acid)
Dostępność: duża ilość
Wyciąg z Grzyba Songyi 10 ml

Wyciąg z Grzyba Songyi (Tricholoma matsutake) FSS Songyi Mushroom Extract PF
INCI: Water & Butylene Glycol & Tricholoma Matsutake Extract
Zalecane stężenie: 1.0% – 5.0%
Rozpuszczalność: w pełni rozpuszczalny w wodzie
Dostępność: duża ilość