Henna - farba do włosów na bazie henny, CIEMNY BRĄZ, w 100% ekologiczna, CERTYFIKOWANA - ECOCERT, vege, 100 g, Indus Valley

Henna - farba do włosów na bazie henny, CIEMNY BRĄZ, w 100% ekologiczna, CERTYFIKOWANA - ECOCERT, vege, 100 g, Indus Valley
Henna - farba do włosów na bazie henny, CIEMNY BRĄZ, w 100% ekologiczna, CERTYFIKOWANA - ECOCERT, vege, 100 g, Indus Valley

Pogłębienie naturalnego koloru i lśniące, odżywione włosy! Doskonała kuracja pielęgnująca dla zniszczonych włosów.

W hennach Indus Valley nie znajdziecie żadnych substancji chemicznych, zwłaszcza amoniaku, parabenów, p-fenylenodiaminy, metali ciężkich, nadtlenków, które często znajdują się w komercyjnych farbach do włosów.

W jej wyjątkowy skład wchodzą jedynie henna i zioła pochodzące z organicznych, ekologicznych upraw w Dolinie Indusu.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 19,98 zł
szt.
  • nowość

Henna - farba do włosów na bazie henny, ŁAGODNA CZERŃ, w 100% ekologiczna, CERTYFIKOWANA - ECOCERT, vege 100 g, Indus Valley

Henna - farba do włosów na bazie henny, ŁAGODNA CZERŃ, w 100% ekologiczna, CERTYFIKOWANA - ECOCERT, vege  100 g, Indus Valley
Henna - farba do włosów na bazie henny, ŁAGODNA CZERŃ, w 100% ekologiczna, CERTYFIKOWANA - ECOCERT, vege 100 g, Indus Valley

Pogłębienie naturalnego koloru i lśniące, odżywione włosy! Doskonała kuracja pielęgnująca dla zniszczonych włosów.

W hennach Indus Valley nie znajdziecie żadnych substancji chemicznych, zwłaszcza amoniaku, parabenów, p-fenylenodiaminy, metali ciężkich, nadtlenków, które często znajdują się w komercyjnych farbach do włosów.

W jej wyjątkowy skład wchodzą jedynie henna i zioła pochodzące z organicznych, ekologicznych upraw w Dolinie Indusu.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 19,98 zł
szt.
  • nowość

Hydrolat z Chabra Bławatka - organic 100 ml

Hydrolat z  Chabra  Bławatka - organic 100 ml
Hydrolat z Chabra Bławatka - organic 100 ml

Metryka produktu.

Surowiec dla przemysłu Kosmetycznego (Raw material) – Hydrolat z Chabra Bławatka( ORGANIC CORNFLOWER FLORAL WATER ).

INCL : CENTAUREA CYANUS FLOWER WATER, POTASSIUM SORBATE<0,15%, CITRIC ACID<0,05%

CAS Number  84012-18-0

EINECS Number 281-664-0

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 13,90 zł
szt.
  • nowość

Hydrolat z Kocanki - organic 100 ml

Hydrolat z Kocanki - organic 100 ml
Hydrolat z Kocanki - organic 100 ml

Metryka produktu.

Surowiec dla przemysłu Kosmetycznego (Raw material) – Hydrolat z kocanki ( ORGANIC EVERLASTING FLORAL WATER ).

INCL : HELICHRYSUM ITALICUM FLOWER WATER

Produkt bez konserwantów

CAS Number  90045-56-0

EINECS Number289-918-2

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 13,50 zł
szt.
  • nowość

Knot z blaszką 14 cm 3x11 nitek

Knot z blaszką 14 cm 3x11 nitek
Knot z blaszką 14 cm 3x11 nitek

Gotowy do wstawienia do świecy/znicza zagruntowany knot bawełniany z blaszką, spleciony 3x11 nitek.
Długość knota 14 cm

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 1,50 zł
szt.
  • nowość

Kompleks liposomowy z kwasem liponowym 10 ml

Kompleks liposomowy z kwasem liponowym 10 ml
Kompleks liposomowy z kwasem liponowym 10 ml

Metryka Produktu
Surowiec dla przemysłu kosmetycznego  (Raw material) : Kompleks liposomowy z kwasem liponowym

INCL : Aqua, Lecithin, Glucose, Sorbitol, Propanediol, Squalane, Silybum Marianum Fruit Extr., Glycyrrhiza Glabra Root Extr., Thioctic Acid, Ascorbyl Glucoside, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Trilaureth-4 phosphate, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin

Ma postać gęstej , mlecznej cieczy, rozpuszczalnej w wodzie.

Zapach charakterystyczny lekko siarkowy.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 16,90 zł
szt.
  • nowość

Lift Oleoactif 10 ml

Lift Oleoactif  10 ml
Lift Oleoactif 10 ml

Metryka Produktu

Surowiec dla przemysłu kosmetycznego  (Raw Material) : Lift Oléoactif®

INCL : Carthamus Tinctorius Seed Oil (and) Spilanthes Acmella Flower /Leaf/Stem Extract (and) Astragalus Membranaceus Root Extract (and) Ubiquinone (and) Tocopherol

INCI Europe N° CAS

Carthamus Tinctorius Seed Oil      8001-23-8

Spilanthes Acmella Flower/Leaf/Stem Extract    90131-24-1

Astragalus Membranaceus Root Extract      94166-93-5

Ubiquinone     303-98-0/ 1339-63-5/ 60684-33-5

Tocopherol    54-28-4 / 16698-35-4 / 10191-41-0 / 119-13-1 / 1406-18-4 / 1406-66-2 / 2074-53-5 / 59-02-9 / 7616-22-0

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 29,99 zł
szt.
  • nowość

Lift Oleoactif 20 ml

Lift Oleoactif  20 ml
Lift Oleoactif 20 ml

Metryka Produktu

Surowiec dla przemysłu kosmetycznego  (Raw Material) : Lift Oléoactif®

INCL : Carthamus Tinctorius Seed Oil (and) Spilanthes Acmella Flower /Leaf/Stem Extract (and) Astragalus Membranaceus Root Extract (and) Ubiquinone (and) Tocopherol

INCI Europe N° CAS

Carthamus Tinctorius Seed Oil      8001-23-8

Spilanthes Acmella Flower/Leaf/Stem Extract    90131-24-1

Astragalus Membranaceus Root Extract      94166-93-5

Ubiquinone     303-98-0/ 1339-63-5/ 60684-33-5

Tocopherol    54-28-4 / 16698-35-4 / 10191-41-0 / 119-13-1 / 1406-18-4 / 1406-66-2 / 2074-53-5 / 59-02-9 / 7616-22-0

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 54,99 zł
szt.
  • nowość

Macerat z Banana 50 ml

Macerat z Banana 50 ml
Macerat z Banana 50 ml

Surowiec dla przemysłu (Raw Material) : Macerat z banana / suszone owoce banana macerowane w zimnotłoczonym oleju słonecznikowym

INCL : Helianthus Annuus Seed Oil, Musa Pardisiaca (Banana) Fruit, Musa Pardisiaca (Banana) Fruit, Extract

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 14,90 zł 18,50 zł
szt.
  • promocja
  • nowość

Macerat z Kwiatów Opuncji Figowej 50 ml

Macerat z Kwiatów Opuncji Figowej 50 ml
Macerat z Kwiatów Opuncji Figowej 50 ml

Surowiec dla przemysłu (Raw Material) : Macerat z opuncji figowej / kwiaty opuncji figowej macerowane w zimnotłoczonym oleju słonecznikowym

INCL : Helianthus Annuus Seed Oil, Opuntia Flower, Opuntia Flower Extract

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 15,90 zł 19,90 zł
szt.
  • promocja
  • nowość

Macerat z Róży Stulistnej 50 ml

Macerat z Róży  Stulistnej 50 ml
Macerat z Róży Stulistnej 50 ml

Surowiec dla przemysłu (Raw Material) : Macerat z róży stulistnej / kwiaty róży stulistnej macerowane w zimnotłoczonym oleju słonecznikowym

INCL : Helianthus Annuus Seed Oil, Rosa Centifolia Flower, Rosa Centifolia Flower Extract

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 11,90 zł 15,90 zł
szt.
  • promocja
  • nowość

MossCellTec No. 1 - składnik aktywny z mchu 10 g

MossCellTec No. 1 - składnik aktywny z mchu 10 g
MossCellTec No. 1 - składnik aktywny z mchu 10 g

Metryka Produktu

Surowiec dla przemysłu kosmetycznego  (Raw Material) : MossCellTec ™ nr 1

INCL : Phytol (i) Isomalt (and) Aqua / Water

Fitol - CAS: 150-86-7      WE: 416-120-5  0,005%

Izomalt (CAS: 64519-82-0) w stężeniu: 94%

Woda (CAS: 7732-18-5) w stężeniu: 5,995%

Zastosowanie zidentyfikowane: surowiec kosmetyczny, do użytku profesjonalnego

udoskonalony granulat na bazie izomaltu zawierający fitol pochodzący z ekstraktu mchu Physcomitrella patens

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 49,99 zł
szt.
  • nowość
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl