Wyciąg z Aloesu w proszku stężony 200 : 1 waga 50 g

Wyciąg z  Aloesu w proszku stężony 200 : 1  waga 50 g
Wyciąg z Aloesu w proszku stężony 200 : 1 waga 50 g


Aloes ....nie ma drugiej tak popularnej w medycynie i kosmetyce rośliny. Jej właściwości lecznicze w basenie Morza Śródziemnego są znane od przynajmniej trzydziestu wieków. Oferujemy koncentrat stężony dwustukrotnie, mający postać białawego proszku. 
Ekstrakt pozyskiwany z miąższu liści Aloe Vera , następnie poddany procesowi liofilizacji. Produkt w 100 % naturalny, nie zawiera konserwantów , ani innych dodatków.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 149,99 zł
szt.
  • nowość

Śluz ze Ślimaka Filtrowany 100 ml

Śluz ze Ślimaka Filtrowany 100 ml
Śluz ze Ślimaka Filtrowany 100 ml

Naturalny ekstrakt pozyskiwany z wydzieliny kryptozynowej odnóży ślimaków hodowlanych. Ekstrakt zawiera naturalną alantoinę, kwas glikolowy, mukopolisacharydy, kolagen, elastynę, naturalne antybiotyki, witaminę A,C i E. Śluz jest pozyskiwany w sposób bezpieczny zwierząt.
Produkt wyprodukowany w Korei Południowej. W skład surowca wchodzą ponadto w minimalnych ilościach :
Butylene glycol odpowiadający za przenikanie zawartych w śluzie substancji aktywnych w głąb skóry .
Phenoxyethanol - konserwant.

Dostępność: brak towaru

Cena: 125,40 zł
  • nowość

Plump Oleoactif 20 ml

Plump Oleoactif  20 ml
Plump Oleoactif 20 ml

Metryka Produktu

Surowiec dla przemysłu kosmetycznego  (Raw Material) : PLUMP OLEOACTIF®

INCL : Simmondsia Chinensis Seed Oil (and) Punica Granatum Flower Extract (and) Polyglyceryl-3 Diisostearate

INCI Europe N° CAS

Simmondsia Chinensis Seed Oil     90045-98-0

Punica Granatum Flower Extract   84961-57-9

Polyglyceryl-3 Diisostearate            66082-42-6 /85666-92-8

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 65,89 zł
szt.
  • nowość

Witamina C w oleju - Tetraizopalmitynian askorbylu 10 ml

Witamina C w oleju - Tetraizopalmitynian askorbylu 10 ml
Witamina C w oleju - Tetraizopalmitynian askorbylu 10 ml

Metryka produktu

Surowiec dla przemysłu kosmetycznego (Raw material) Tetraizopalmitynian askorbylu - stabilna forma witaminy c, rozpuszczalna w olejach.

Forma fizyczna : oleista ciecz.

INCL : Ascorbyl Tetraisopalmitate

CAS No. 183476-82-6

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 61,90 zł
szt.
  • nowość

Lift Oleoactif 20 ml

Lift Oleoactif  20 ml
Lift Oleoactif 20 ml

Metryka Produktu

Surowiec dla przemysłu kosmetycznego  (Raw Material) : Lift Oléoactif®

INCL : Carthamus Tinctorius Seed Oil (and) Spilanthes Acmella Flower /Leaf/Stem Extract (and) Astragalus Membranaceus Root Extract (and) Ubiquinone (and) Tocopherol

INCI Europe N° CAS

Carthamus Tinctorius Seed Oil      8001-23-8

Spilanthes Acmella Flower/Leaf/Stem Extract    90131-24-1

Astragalus Membranaceus Root Extract      94166-93-5

Ubiquinone     303-98-0/ 1339-63-5/ 60684-33-5

Tocopherol    54-28-4 / 16698-35-4 / 10191-41-0 / 119-13-1 / 1406-18-4 / 1406-66-2 / 2074-53-5 / 59-02-9 / 7616-22-0

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 54,99 zł
szt.
  • nowość

MossCellTec No. 1 - składnik aktywny z mchu 10 g

MossCellTec No. 1 - składnik aktywny z mchu 10 g
MossCellTec No. 1 - składnik aktywny z mchu 10 g

Metryka Produktu

Surowiec dla przemysłu kosmetycznego  (Raw Material) : MossCellTec ™ nr 1

INCL : Phytol (i) Isomalt (and) Aqua / Water

Fitol - CAS: 150-86-7      WE: 416-120-5  0,005%

Izomalt (CAS: 64519-82-0) w stężeniu: 94%

Woda (CAS: 7732-18-5) w stężeniu: 5,995%

Zastosowanie zidentyfikowane: surowiec kosmetyczny, do użytku profesjonalnego

udoskonalony granulat na bazie izomaltu zawierający fitol pochodzący z ekstraktu mchu Physcomitrella patens

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 49,99 zł
szt.
  • nowość

Śluz ze Ślimaka Filtrowany 30 ml

Śluz ze Ślimaka Filtrowany 30 ml
Śluz ze Ślimaka Filtrowany 30 ml

Naturalny ekstrakt pozyskiwany z wydzieliny kryptozynowej odnóży ślimaków hodowlanych. Ekstrakt zawiera naturalną alantoinę, kwas glikolowy, mukopolisacharydy, kolagen, elastynę, naturalne antybiotyki, witaminę A,C i E. Śluz jest pozyskiwany w sposób bezpieczny zwierząt.
Produkt wyprodukowany w Korei Południowej. W skład surowca wchodzą ponadto w minimalnych ilościach :
Butylene glycol odpowiadający za przenikanie zawartych w śluzie substancji aktywnych w głąb skóry .
Phenoxyethanol - konserwant.

Dostępność: brak towaru

Cena: 49,99 zł
  • nowość

Plump Oleoactif 10 ml

Plump Oleoactif  10 ml
Plump Oleoactif 10 ml

Metryka Produktu

Surowiec dla przemysłu kosmetycznego  (Raw Material) : PLUMP OLEOACTIF®

INCL : Simmondsia Chinensis Seed Oil (and) Punica Granatum Flower Extract (and) Polyglyceryl-3 Diisostearate

INCI Europe N° CAS

Simmondsia Chinensis Seed Oil     90045-98-0

Punica Granatum Flower Extract   84961-57-9

Polyglyceryl-3 Diisostearate            66082-42-6 /85666-92-8

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 39,90 zł
szt.
  • nowość

Wyciąg z Aloesu w proszku stężony 200 : 1 waga 10 g

Wyciąg z  Aloesu w proszku stężony 200 : 1  waga 10 g
Wyciąg z Aloesu w proszku stężony 200 : 1 waga 10 g


Aloes ....nie ma drugiej tak popularnej w medycynie i kosmetyce rośliny. Jej właściwości lecznicze w basenie Morza Śródziemnego są znane od przynajmniej trzydziestu wieków. Oferujemy koncentrat stężony dwustukrotnie, mający postać białawego proszku. 
Ekstrakt pozyskiwany z miąższu liści Aloe Vera , następnie poddany procesowi liofilizacji. Produkt w 100 % naturalny, nie zawiera konserwantów , ani innych dodatków.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 38,99 zł
szt.
  • nowość

Witamina C w oleju - Tetraizopalmitynian askorbylu 5 ml

Witamina C w oleju - Tetraizopalmitynian askorbylu 5 ml
Witamina C w oleju - Tetraizopalmitynian askorbylu 5 ml

Metryka produktu

Surowiec dla przemysłu kosmetycznego (Raw material) Tetraizopalmitynian askorbylu - stabilna forma witaminy c, rozpuszczalna w olejach.

Forma fizyczna : oleista ciecz.

INCL : Ascorbyl Tetraisopalmitate

CAS No. 183476-82-6

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 34,90 zł
szt.
  • nowość

Olej Tsubaki , NIERAFINOWANY, zimnotłoczony 100 ml

Olej Tsubaki , NIERAFINOWANY, zimnotłoczony 100 ml
Olej Tsubaki , NIERAFINOWANY, zimnotłoczony 100 ml

Metryka Produktu
Surowiec dla przemysłu (Raw Material) : Olej Tsubaki , nierafinowany, tłoczony na zimno /Camellia Japonica Oil, CP, Organic

Olej Tsubaki NIERAFINOWANY , tłoczony na zimno, organic.

INCI: Camellia Japonica Seed Oil

CAS number223748-13-8

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 33,90 zł
szt.
  • nowość

Olej z Nasion Brokułu zimnotłoczony, NIERAFINOWANY 50 ml

Olej z Nasion Brokułu zimnotłoczony, NIERAFINOWANY 50 ml
Olej z Nasion Brokułu zimnotłoczony, NIERAFINOWANY 50 ml

Metryka produktu

Surowiec dla przemysłu kosmetycznego (Raw Material) : Olej z nasion brokułu / Broccoli Seed Oil Cold Pressed.

Olej NIERAFINOWANY , tłoczony na zimno.
INCL : Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Seed Oil.
CAS Number: 223749-36-8

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 33,90 zł
szt.
  • nowość
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl