Lanolina bezwodna 200 g

Lanolina bezwodna 200 g
Lanolina bezwodna 200 g

Lanolina, surowiec (wosk) pochodzenia odzwierzęcego, otrzymywana w procesie czyszczenia owczej wełny. Lanolina poddawana jest procesowi odwodnienia (stąd jej nazwa bezwodna).

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 28,99 zł
szt.
  • nowość

Gliceryna roślinna czystość min. 99,5% 500ML

Gliceryna  roślinna  czystość min. 99,5% 500ML
Gliceryna roślinna czystość min. 99,5% 500ML

Metryka Produktu
Surowiec dla przemysłu (Raw Material) : Gliceryna roślinna >99,5%
INCL : Glycerin
Numer CAS: 56-81-5
Numer EC : 200-289-5

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 7,99 zł
szt.
  • nowość

Mydło marsylskie 100g ZE ŚLUZEM ŚLIMAKA

Mydło marsylskie 100g ZE ŚLUZEM ŚLIMAKA
Mydło marsylskie 100g ZE ŚLUZEM ŚLIMAKA

Metryka Produktu  Mydło marsylskie ze śluzem ślimaka

gramatura: 100g

pochodzenie: Francja, Prowansja

skład INCI: sodium palmate, sodium palm kernelate, aqua (water), snail secretion filtrate, parfum (fragrance), alcohol, dehydroacetic acid, benzyl alcohol, butyrospermum parkii (shea) butter, glycerin, sodium chloride, tetrasodium EDTA, tetrasodium etidronate, hydroxycitronellal, linalool

PAO: 12 miesięcy od otwarcia opakowania

składniki aktywne: olej palmowy, filtrowany śluz ślimaka, masło shea

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 8,49 zł
szt.
  • nowość

Hydrolat Nagietkowy organic 100 ml. ECOCERT

Hydrolat Nagietkowy organic 100 ml. ECOCERT
Hydrolat Nagietkowy organic 100 ml. ECOCERT

Metryka Produktu

Surowiec dla przemysłu (Raw Material) : Hydrolat z Kwiatów nagietka / CALENDULA DISTILLAT BIO

INCL : Organic marigold distillate (Calendula officinalis) ...Fleur / Flower 99% , Water 1%

Układ Konserwujący : Potassium sorbate, Sodium benzoate, Citric acid.

CAS  84776-23-8, 7732-18-5

EC no 283-949-5, 231-791-2

Hydrolat powstały z destylacji parą wodną kwiatów nagietka lekarskiego.  

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 12,90 zł
szt.
  • nowość

Hydrolat Mandarynkowy organic 100 ml. ECOCERT

Hydrolat Mandarynkowy organic 100 ml. ECOCERT
Hydrolat Mandarynkowy organic 100 ml. ECOCERT

Metryka Produktu

Surowiec dla przemysłu (Raw Material) : Hydrolat mandarynkowy / MANDARIN ORGANIC DISTILLATE

INCL : Organic mandarin (Fruit - Citrus reticulata) distillate , Water

Układ Konserwujący : Potassium sorbate, Sodium benzoate, Citric acid.

CAS  8008-31-9, 7732-18-5

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 14,90 zł
szt.
  • nowość

Hydrolat z Owoców Figi organic 100 ml. ECOCERT

Hydrolat z Owoców Figi organic 100 ml. ECOCERT
Hydrolat z Owoców Figi organic 100 ml. ECOCERT

Metryka Produktu

Surowiec dla przemysłu (Raw Material) : Hydrolat z owocu figi / FIG WATER ORGANIC

INCL : Organic fig (fruit- ficus carica) extract, Water

CAS  90028-74-3, 7732-18-5

EC 289-868-1, 231-791-2

Układ Konserwujący : Potassium sorbate, Sodium benzoate,  Citric acid.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 14,90 zł
szt.
  • nowość

Hydrolat naturalny z MELISY 100 ml ( Bułgarski)

Hydrolat naturalny z MELISY 100 ml ( Bułgarski)
Hydrolat naturalny z MELISY 100 ml ( Bułgarski)

Metryka Produktu

Surowiec dla przemysłu (Raw Material) : Hydrolat z melisy / Melissa Water

INCL : Melissa officinalis flower/leaf/stem water

Nr CAS : 84082-61-1

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 9,99 zł
szt.
  • nowość

Hydrolat naturalny z KRWAWNIKA 100 ml ( Bułgarski)

Hydrolat naturalny z KRWAWNIKA 100 ml ( Bułgarski)
Hydrolat naturalny z KRWAWNIKA 100 ml ( Bułgarski)

Metryka Produktu

Surowiec dla przemysłu (Raw Material) : Hydrolat z krwawnika  / Milfoil Water

INCL : Achillea Millefolium Water

Nr CAS : 84082-83-7

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 9,99 zł
szt.
  • nowość

Olej z Marakui , NIERAFINOWANY 20 ml.

Olej z Marakui , NIERAFINOWANY 20 ml.
Olej z Marakui , NIERAFINOWANY 20 ml.

Olej z Marakui, tłoczony na zimno z nasion rośliny Passiflora edulis, zwanej tez pod nazwą Męczennica jadalna - czyli Marakuja. Roślina wywodzi się z naturalnych stanowisk w Ameryce Południowej, w dniu dzisiejszym uprawiana jest w wielu krajach tropikalnych w Azji, Nowej Zelandii, Afryce. Olej podlega procesowi rafinacji pod kątem przemysłu kosmetycznego.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 10,90 zł 14,90 zł
szt.
  • promocja
  • nowość

Olej z Marakui , NIERAFINOWANY 50 ml.

Olej z Marakui , NIERAFINOWANY 50 ml.
Olej z Marakui , NIERAFINOWANY 50 ml.

Olej z Marakui, tłoczony na zimno z nasion rośliny Passiflora edulis, zwanej tez pod nazwą Męczennica jadalna - czyli Marakuja. Roślina wywodzi się z naturalnych stanowisk w Ameryce Południowej, w dniu dzisiejszym uprawiana jest w wielu krajach tropikalnych w Azji, Nowej Zelandii, Afryce. Olej podlega procesowi rafinacji pod kątem przemysłu kosmetycznego.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 22,90 zł 29,90 zł
szt.
  • promocja
  • nowość

Henna - farba do włosów na bazie henny, CIEMNY BRĄZ, w 100% ekologiczna, CERTYFIKOWANA - ECOCERT, vege, 100 g, Indus Valley

Henna - farba do włosów na bazie henny, CIEMNY BRĄZ, w 100% ekologiczna, CERTYFIKOWANA - ECOCERT, vege, 100 g, Indus Valley
Henna - farba do włosów na bazie henny, CIEMNY BRĄZ, w 100% ekologiczna, CERTYFIKOWANA - ECOCERT, vege, 100 g, Indus Valley

Pogłębienie naturalnego koloru i lśniące, odżywione włosy! Doskonała kuracja pielęgnująca dla zniszczonych włosów.

W hennach Indus Valley nie znajdziecie żadnych substancji chemicznych, zwłaszcza amoniaku, parabenów, p-fenylenodiaminy, metali ciężkich, nadtlenków, które często znajdują się w komercyjnych farbach do włosów.

W jej wyjątkowy skład wchodzą jedynie henna i zioła pochodzące z organicznych, ekologicznych upraw w Dolinie Indusu.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 19,98 zł
szt.
  • nowość

Proszek z Aktywowanego Węgla Drzewnego, absorbuje ze skóry i włosów nadmiar tłuszczu i toksyny, 100 g, Indus Valley

Proszek z Aktywowanego Węgla Drzewnego, absorbuje ze skóry i włosów nadmiar tłuszczu i toksyny, 100 g, Indus Valley
Proszek z Aktywowanego Węgla Drzewnego, absorbuje ze skóry i włosów nadmiar tłuszczu i toksyny, 100 g, Indus Valley

Proszek z węgla aktywowanego pomoże usunąć ze skóry, włosów lub brody nadmiar tłuszczu i nagromadzonych bakterii. Rozjaśnia cerę. Działa przeciwtrądzikowo. W kosmetyce stosowany jest już od wieków przede wszystkim w różnego rodzaju maseczkach oraz mydłach. Jego silne właściwości absorpcyjne ujawniają się po pozostawieniu go na skórze już po kilkunastu minutach.

W 100% czysty (bez chemikaliów) i naturalny proszek z węgla aktywowanego jest idealny dla cery tłustej i trądzikowej. Wytwarza się go w procesie potrójnego przesiewu przez ogrzewanie łupin orzechów kokosowych lub trocin . Aktywowany węgiel drzewny jest uważany za doskonały składnik kosmetyczny.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 17,98 zł
szt.
  • nowość
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl