Kategorie

Olej Pracaxi NIERAFINOWANY, CP 20 ml

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 11,99 zł 11.99
  ( 1 litr = 599,50 zł )
ilość szt.
dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: ESENT
Kod produktu: 31C3-46696
Kod EAN: 5902574350169

Opis

Metryka Produktu
Surowiec dla przemysłu (Raw Material) : Olej z PRACAXI / PRACAXI Oil/ PRACACHY OIL, COLD PRESSED
INCL : PENTACLETHRA MACROLOBA SEED OIL
Numer CAS 866620-18-0

Olej pozyskiwany w procesie tłoczenia na zimno z drzewa Pentaclethra macroloba (drzewo baldachimowe), rosnącego w Ameryce Środkowej i Południowej.
Olej należy do olejów NIERAFINOWANYCH.

Działanie.

Olej ma silne działanie anybakterine i porzeciwzapalne sprawdza się przy cerze problematycznej, trądzikowej, dojrzałej. Znajduje zastosowanie przy spłycaniu blizn, likwidowaniu przebarwień i maskowaniu rozstępów.

Drugą równie ważną dziedziną stosowania oleju PRACAXI, jest pielęgnacja włosów. Olej zawiera do 19% kwasu behenowego, który to nadaje włosom niespotykaną jedwabistość, blask, a wraz kwasem lignocerynowym dba o odrzywienie i regenerację mieszków włosowych.

Zastosowanie.
Formuły kosmetyczne przeciwtrądzikowe, na rozstępy blizny itp
Podstawowy bądź dodatkowy olej do zabiegu olejowania włosów.

Przechowywanie.
Przechowywać w temperaturze pokojowej, przed użycie włożyć do szklanki z wodą o temperaturze 40-50 oC.

Pliki do pobrania:

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium