Olejek eteryczny z Paczuli 10 ml

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 14,90 zł 14.90
ilość szt.
dodaj do przechowalni
Ocena: 5
Producent: ESENT
Kod produktu: 3DF3-58025

Opis

Surowiec dla przemysłu (Raw Material) : Olejek eteryczny z Paczuli / Patchouli Essential Oil
INCL : Pogostemon Cablin Leaf Oil
Numer CAS  8014-09-3
Numer EINECS 282-493-4

Olejek paczulowy powstaje z rośliny noszącej nazwę paczuli wonnej – pochodzi z Azji. Zyskał miano afrodyzjaku dzięki jego właściwościom pomagającym leczyć zaburzenia seksualne a także wspomagającym stymulację wydzielania hormonów płciowych. Olejek z paczuli jest olejkiem eterycznym, którego cechą charakterystyczną jest podobny do kadzidła, ziemisty i drzewny zapach. Olejek paczulowy

  • przeciwdziała powstawaniu stanów zapalnych,
  • wspomaga regenerację skóry,
  • pomaga zwalczać trądzik i łupież,
  • odstrasza owady.

Olejek z paczuli jako surowiec kosmetyczny idealnie nadaje się do skóry popękanej oraz naczynkowej. Jest znany ze swojego korzystnego wpływu na układ nerwowy, z czego często korzystają osoby chore na depresję. Olejek paczulowy pomaga też zbić gorączkę i wspomaga zwalczanie zapalenia stawów.

Zalecane stężenie w formułach kosmetycznych 0,5-3%.

Opinie o produkcie (0)

Rekomendowane
Kwas Hialuronowy roztwór 2% pojemność 30 ml
Kwas Hialuronowy roztwór 2% pojemność 30 ml
9,90 zł 8,90 zł
szt.
Olejek  z Kory Cynamonowca 10 ml.
Olejek z Kory Cynamonowca 10 ml.
11,90 zł
szt.
Olejek eteryczny Cedrowy 10 ml.
Olejek eteryczny Cedrowy 10 ml.
8,99 zł
szt.
Olejek eteryczny Geraniowy 10 ml.
Olejek eteryczny Geraniowy 10 ml.
17,49 zł
szt.
Olej z pestek Dyni 20 ml.
Olej z pestek Dyni 20 ml.
7,40 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium